Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@01:10:18 GMT

خونه «خاله مریم» لانه امن حیوانات بی‌سرپناه

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۲۶۶۲

خونه «خاله مریم» لانه امن حیوانات بی‌سرپناه

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران حیوان آزاری یکی از مباحثی است که هر از گاهی به یک سوژه داغ در جامعه و اذهان عمومی تبدیل می شود.

حیوانات بی پناه که بازیچه دست برخی از افراد بیمار و روانپریش می شوند و زخم های بسیاری را بدون زبان گویا تحمل می کنند تا جائیکه احساسات هر بیننده ای از دیدن این جراحات جریحه دار شده و غصه دار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام جانداران آفریننده خداوند متعال هستند که به اذن پروردگار بر روی زمین اجازه زندگی پیدا کردند ولی بشر در برخی مواقع توان دیدن این جانداران بی گناه را در کنار خود ندارد و می خواهد روان بیمار خود را با صدمه زدن به حیوانات بی گناه و بی پناه تسکین دهد.
در گچساران مدتی است که حضور سگ های بی پناه در برخی از محلات باعث رعب و وحشت شهروندان شده است.

حیوانات بی پناهی که در نگاهی گذار وحشتناک یا درنده به نظر می رسند ولی با کمی تامل متوجه می شوید قصد آسیب به هیچ کس را ندارند و تنها به دنبال غذایی برای زنده ماندن هستند.

با کمی جستجو متوجه شدیم خانمی در گچساران مدت هاست به تنهایی و بدون هیچ کمکی حامی حیوانات بی پناه شده و یک تنه زخم های این جانداران بی زبان را التیام می بخشد.

 مریم حدادی 35 ساله و مجرد ساکن گچساران تا کنون توانسته بیش از 90 درصد از سگ های بی پناه در طول 6 سال کار خود که مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند را درمان کند.

این حامی حیوانات در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: از سال 94 تا کنون افزون بر 6 سال است که به تنهایی و با اینکه هیچ گونه شغلی ندارم و بیکار هستم از پس انداز شخصی خودم به حمایت از حیوانات بی پناه پرداختم.

وی با اشاره به اینکه من مستاجر هستم و جا دارد از همکاری خوب صاحبخانه ام تشکر کنم بیان کرد: صاحبخانه با وجود اینکه در طبقه پایین منزل من سکونت دارد و می داند بخاطر حمایت از حیوانات تعدادی حیوان بی پناه در منزل من حضور داشته باشند با من کاملا همکاری می کند.

حدادی تصریح کرد: با حضور در خیابان و یا اطراف گچساران گاه حتی در شهرهای همجوار اگر حیوان بی پناهی را پیدا کنم که آسیب دیده آن را برای درمان به منزل خود می آورم و تمام مراحل بهبودی این حیوان بی گناه را در زیر نظر دامپزشکان خوب شهرم آقای دکتر انبازپور و مختاری انجام می دهم و پس از بهبودی کامل حیوان را در طبیعت رها سازی می کنم زیرا من مخالف 100 درصد جمع آوری و ایجاد پناه گاه برای حیوانات در یک مکان هستم، زیرا جمع آوری گله ای سگ ها در یک مکان به وجود آمدن بیماری های واگیر دار و مسائل دیگر را به دنبال خواهد داشت.

این حامی حیوانات بی پناه خاطر نشان کرد: هر حیوان بومی و نژاد دار که پیش من بیاید برای جلوگیری از ازدیاد و کنترل جمعیت آنها و به تبع کم شدن حیوان آزاری عقیم می شود البته این کار در خصوص سگ های ماده صورت می گیرد و پس از انجام این کار سگ ها پلاک گذاری یا شماره دار شده وبه  دل طبیعت فرستاده می شوند. 

حدادی بیان کرد: در ماه حدود 12 عقیم سازی سگ را با کمک دامپزشکان خوب و حامی حیوانات شهرم که نام آنها ذکر شد با هزینه هر عقیم سازی 5 میلیون ریال انجام می دهم البته این هزینه جدا از مبالغ مراحل بهبودی حیوان در عرض مدت 8 الی 6 روز پرستاری می باشد.

وی افزود: سگ نژاد داری را 5 ماه پیش در حالی که صاحبش با ماشین در کمال بی رحمی و قساوت از روی جفت پاهایش رد شده بود و نصف لگن این حیوان شکسته و از پایین پا تا خود لگن نیز آسیب جدی وارد شده به طوری که پاهایش خورد شده را پیدا کرده و طی یک پروسه درمان 5 ماهه با جراحی 5 ساعته بر روی این حیوان و پلاتین گذاری پا تا لگن تلاش برای بهبودی آن را را انجام داده ام هرچند درمان این حیوان بی گناه همچنان ادامه دارد تا جائیکه برای راه رفتن این حیوان یکی از دوستانم ویلچر حیوانات را خریداری کرده و برای من ارسال کرد.

حامی حیوانات در گچساران با عنوان اینکه چندی پیش سگ بی پناهی که توسط خانواده ای مورد آذار و اذیت قرار گرفته بود به طوریکه تمام بدن این حیوان را با سیخ داغ سوزاند ه و باعث پارگی در صورت و سوراخ شدن دهان این حیوان بی گناه شده بودن را درمان کردم، ادامه داد: این گونه جراحی ها و در برخی مواقع درمان های تخصصی تر در شهرهای اهواز و یا شیراز و گاه تهران انجام می شود.

حدادی اضافه کرد: به تنهایی و با وجود مشکلات و بدون هیچ گونه شغلی به حمایت از این حیوانات بی پناه پرداخته ام هر چند تاکنون افزون بر 400 میلیون ریال تنها به  دامپزشک خوب و همدل دکتر انبازپور در راستای حمایت از حیوانات بدهکارهستم ولی یک لحظه نمی توانم از حمایت این بی زبان ها دست بردارم.

وی گفت: من در ابتدا با غذا دادن به سگ های بی پناه در شهر کار خود را آغاز کردم و در حال حاضر 16 سگ نژاد دار و بومی را برای درمان و بهبودی کامل در منزل خود با رعایت نکات بهداشتی و زیر نظر دامپزشک نگه داری می کنم.

این حامی حیوانات تصریح کرد: نمی دانم چطور مردم از سگ های بی پناه بدون هیچ گونه دلیلی می ترسند تا جائیکه مدام علیه این حیوانات و کشتن آنها در فضای مجازی اقدام می کنند، خود من نیز یک انسان هستم و از روز اول که هیچ گونه آشنایی با حیوانات نداشتم تا کنون حتی یک بار مورد حمله و یا آذار سگ های بی پناه قرار نگرفته ام در صورتی که با نژادهای مختلف سگ و بخصوص ( سگ های قدرجونی) یکی از وحشی ترین نژاد سگ ایرانی که اغلب مختص نگهبانی گله هستند روبرو شده ام.

حدادی عنوان کرد: اگر ما سگ ها و گربه های بی پناه را در شهر از بین ببریم بیماری های مختلفی اعم از وبا و سل گریبانگیر مردم می شوند زیرا این حیوانات بی آذار با خوردن پس ماندهای غذایی انسانها از وجود حیوانت موذی و بیماری زا جلوگیری می کنند.

وی اظهار کرد: در یکی از شهرهای کشورمان شهرداری با حمایت از حامیان حیوانات بی پناه بودجه ای را برای کمک به عقیم سازی سگ های بی پناه اختصاص داد و توانست جمعیت این حیوانات را کنترل کند.

حدادی بیان کرد: از شهردار گچساران تقاضامندم به عنوان تنها حامی حیوانات بی پناه که به صورت گسترده و به تنهایی در حال امداد و کمک به حیوانات هستم بودجه ای را در اختیار من قرار دهد یا حداقل با دکتر دامپزشک انبازپور قرار دادی جهت این کار انعقاد کند من حاضرم با دل و جان هزینه های پرستاری بعد از عمل و نگه داری 6 روزه از هر سگ را به تنهایی تقبل کرده و انجام دهم.

وی با اشاره به اینکه من تنها حامی حیوانات در کهگیلویه و بویراحمد هستم که با هزینه شخصی خود دستگاه پلاک  و شماره گذاری سگ های ماده بی پناه را تهیه کرده و این کار را انجام می دهم، گفت: من تمام زندگی خودم را برای حمایت از حیوانات بی پناه و زجر دیده گذاشتم همه می بینند ولی یک نفر برای یاری من در این اقدام تاثیر گذار قدم برنمی دارد در صورتی که در دیگر نقاط دنیا و یا حتی در کلان شهرهای کشورمان شهرداری و برخی از نهادها با حامیان حیوانات همکاری لازم را انجام می دهند تا فشارزیادی بر آنها تحمیل نشود.

این حامی حیوانات در گچساران خاطر نشان کرد: به جای تشویش بیشتر اذهان عمومی و یا رعب و وحشت از سگ های بی پناه در میان مردم مسئولان برای عقیم سازی آنها مانند دیگر نقاط دنیا و کشور گام بردارند.

حدادی عنوان کرد: این هم یک اقدام تاثیر گذار و حل یک مشکل می باشد و مسئولان گچساران می توانند بودجه ای را برای عقیم سازی آنها اختصاص دهند تا دیگر شاهد تولید مثل و ازدیاد جمعیت آنها نباشیم.

وی گفت: من باید بدهی عقیم سازی سگ های بی پناه را به دامپزشک بپردازم بدون هیچ گونه درآمدی جدا از هزینه های درمان سگ های آسیب دیده از حیوان آزاری هیچ گونه حامی ندارم پرداخت هزینه ها برای من بسیار سخت الست ولی به عنوان یک انسان نمی توان اجازه بدهم که یک موجود جاندار که آفریننده خالق مهربان است آسیب دیده و بی پناه رها شود.

حدادی با اشاره به اینکه به جای ترویج رعب و وحشت از یک های بیپناه و ترساندن مردم از آنها فرهنگ غذا دادن و رفتار دوستانه و بی آذار را  آموزش دهیم، بیان کرد: امیدوارم روزی برسد که شاهد کم شدن دید بد مردم به حیوانات بی پناه باشیم و از حمایت حامیان بیشتری در این شهرستان برای این جانداران بی گناه برخوردار شویم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: حیوانات سگ درمان گچساران خبرگزاری فارس سگ های بی پناه حمایت از حیوانات حامی حیوانات حامی حیوانات حیوانات بی پناه عقیم سازی بدون هیچ حیوان بی هیچ گونه بی گناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوزن سفید

قضیه از این قرار بود که انسان‌ها به قصد گسترش مناطق شهرنشینی اقدام به قطع درختان جنگل کرده بودند. به پیشنهاد گورکن رهبری حیوانات را روباه قرمز عهده دار شد که از همه باهوش‌تر بود.

مسئولیت هدایت گروه به قورباغه محول شد چرا که به پیشنهاد او، حیوانات قصد داشتند، جنگل را به قصد رسیدن به یک زیستگاه طبیعی محافظت شده به نام «گوزن سفید» ترک کنند.

در فصل اول کارتون، حیوانات در تلاش برای رسیدن به پارک گوزن سفید بودند.

در فصل دوم، وقایع دشمنی بین حیوانات و روباه آبی به نام صورت‌زخمی، همسر و توله شان روایت می‌شد و در فصل سوم، شاهد حملۀ موش‌ها به پارک گوزن سفید و تلاش حیوانات در مبارزه با آن‌ها بودیم. 

گوزن سفید، (با عنوان انگلیسی: The Animals of Farthing Wood) به معنای حیوانات جنگل فارتینگ، یک مجموعهٔ کارتونی بریتانیایی بود که به سفارش اتحادیهٔ پخش برنامه‌های اروپایی بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵ تولید شد.

این اثر بر اساس مجموعه کتاب‌هایی از نویسندهٔ انگلیسی «کالین دن» به کارگردانی «فیلیپ لکلرک» و «الفین لوید جونز» ساخته شده است.

جهت مشاهده اینجا کلیک کنید.

دیگر خبرها

  • نجات جوجه جغد‌هایی که به بیرون لانه پرتاب شده بودند + فیلم
  • پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • گوزن سفید
  • غصب کردن لانه سنجاب دشتی توسط جغدها + فیلم
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!